Besöksinformation

.

SUCCEUTSTÄLLNINGEN KOMMER TILL SVERIGE

Marvels Avengers S.T.A.T.I.O.N. ställs ut på Östgötaporten, Ektorpsgatan 1 i Norrköping. Räkna med att ett besök på den stora utställningen tar ungefär 1-3 timmar. Du kommer att ha möjlighet att tävla i vårt Quiz och även ta med dig minnen hem efter ett besök i vår souvenirbutik. Där kan du även ta en paus för fika i anslutning till ditt besök. För mer information inför ditt besök fortsätt läsa här nedan.

 

Öppettider    |    öppet till den 2:a september

Måndag till fredag kl. 12:00 - sista insläpp kl. 18:30
Lördag till söndag kl. 10:00 - sista insläpp kl. 18:30

Butiken är öppen till 20:00.

 

Utställningen håller stängt måndag den 27:e augusti i samband med IFK Norrköping - Djurgårdens IF.

Biljettpriser

Spara upp till 30%

  • Erbjudande: barn 0-2 år: 0 SEK
  • Erbjudande: barn 3-12 år: 179 SEK (Ord. 229 SEK)
  • Erbjudande: vuxen: 179 SEK (Ord. 229 SEK)

 

  • Flexbiljett, barn 0-2 år: 0 SEK
  • Flexbiljett, barn 3-12 år: 249 SEK
  • Flexbiljett, vuxen: 269 SEK

 

Avvikande öppettider under IFK Norrköpings hemmamatcher:

mån 27 aug STÄNGT 

Hitta hit

Besöksadress: Ektorpsgatan 1, 603 37 Norrköping

Parkering:

Norrköping City erbjuder gott om parkering till alla utställningsbesökare. Norrköping City ligger nära med bara några minuters promenad bort.

Mirum galleria är ett bra alternativ till parkering inne i Norrköping City. Där finns tillgång till gratis parkering och ni kan enkelt ta er in till staden och till Östgötaporten och utställningen via en av Norrköpings fina spårvagnar.

Alla besökare som har möjlighet är varmt välkomna att ta cykeln till Östgötaporten och parkera i cykelparkeringen som självklart finns i anslutning till utställningen.

Titta även efter bästa rutt på Östgötatrafikens hemsida där närmsta stopp är Vägträffen och Väster Tull.

FAQ

Kan man betala med kontanter på utställningen?

I entrén kan du betala kontant, med betal- & kreditkort.

Finns det tillgång till parkering?

Ja, det finns flera parkeringsmöjligheter i området runt Östgötaporten och i Norrköping City. Parkeringsinformation

Måste man tidsboka en biljett?

Nej, med en Flexbiljett har du möjlighet till att välja när du besöker oss vid ett senare tillfälle. Boka en tid via internet, telefon eller på plats i utställningen. Vid bokning på plats i utställningen, tänk på att vissa tider redan kan vara fullbokade och att du därav kan behöva vänta på din tur.

Kan man ändra datum på redan köpta biljetter?

Nej, är du osäker på vilket datum du vill besöka utställningen, välj Flexbiljett.

Är utställningen tillgänglighetsanpassad och vad gäller för ledsagare?

Ja, utställningen är tillgänglighetsanpassad. Ledsagare går in gratis i sällskap med betalande brukare mot uppvisande av ledsagarbevis.

Kan man köpa biljetter på plats eller måste de köpas i förväg?

Man kan köpa biljetter på plats, motsvarande priset av en Flexbiljett, men vi rekommenderar att man säkrar sin biljett i förväg, dels för att ni ska slippa stå i kö men också för att ni ska vara garanterade att komma in. Köp Biljett

Finns det möjligheter att äta/fika under besöket?

Ja, det finns ett café i anslutning till utställningen. Där finns möjligheter att ta en paus efter eller innan ditt besök.

Hur fungerar de olika biljetterna?

Det finns två typer av biljetter du kan köpa inför besöket – Flexbiljett eller Entrébiljett. Flexbiljett (förköpsbiljett innan den 15/3) fungerar som en öppen biljett som tidsbestäms vid ett senare tillfälle. Fördelen med denna typ av biljett är att du kan bestämma besökstillfälle senare t.ex. om biljetten är tänkt som present. Flexbiljettens värdekod anger ni sedan vid köp av entrébiljetten. Entrébiljetten fungerar som en tidsbokning av ert besök och säkrar en entré till ett visst datum och en specifik slot-tid. Köp Biljett

Vad är en slot-tid?

En slot-tid är den tid du kommer att bli insläppt till utställningen.

Kan mindre barn besöka utställningen?

Alla är välkomna oavsett ålder, för att besöka utställningen på egen hand har vi en rekommenderad åldersgräns på 13 år.

Höga ljudvolymer?

Vissa ljud på utställningen kan uppfattas som höga, vi rekommenderar att de yngsta och känsligaste besökarna medtar hörselskydd.

Hur fungerar ett besök?

Du välkomnas i vår stora entréhall av våra 'Agenter'. Väl inne i briefingrummet tar nästa Agent vid och du hjälps genom utställningen för att kunna få en oförglömlig upplevelse.

Jag har bokat en visning med guide?

Fr.o.m. den 1:a augusti förbättrar vi upplevelsen för att Ni som besökare skall få ett minnesvärt besök. Om ni tidigare har bokat ett besök med Guide har vi ersatt detta med stationerade guider i utställningen. Önskar ni trots detta en guide vi ert besök, vänligen kontakta Kassadisken vid ankomst.

Behöver jag vara på plats innan utsatt tid?

Din slot-tid indikerar den tid du behöver vara på plats vid utställningen. Vill ni utforska vår souvenirbutik eller ta en kopp kaffe innan besöket så rekommenderar vi att ni är på plats lite tidigare.

Får vi bara stanna under tiden som anges på min biljett?

Din biljett anger en slot-tid med den uppskattade tiden för ett besök. Ni behöver vara på plats vid insläppet som är från-tiden på din biljett. Som besökare får man stanna på obegränsad tid fram till att utställningen stänger för dagen.

Får man fotografera inne på utställningen?

Ja, man får fotografera inne på utställningen, men endast utan blixt.

Finns det toaletter vid utställningen?

Ja, det finns flera toaletter vid entrén till utställningen.

När är sista insläpp för dagen till utställningen?

Sista insläpp är kl 18.30 samtliga dagar utställningen är öppen. Öppettider

Kan man köpa presentkort till utställningen?

För att säkra en biljett som inte är tidsbestämt kan du köpa en flexbiljett. Denna gäller som ett presentkort som kan ges bort i present. Förköpsbiljetten gäller under hela utställningsperioden och är inte tidsbestämd. Önskar flexbiljettsinnehavaren boka en tid gör man detta på hemsidan under entrébiljett och anger värdekoden på flexbiljetten. Köp Biljett

Hur levereras mina biljetter?

Biljetter köpta online skickas med e-post till den mailadress som angivits vid köpet. Du kan även hämta du dina biljetter på Norrköpings Turistcenter eller på utställningen.

Hur länge är souvenirbutiken öppen?

Butiken är öppen till kl. 20:00 varje dag utställningen är öppen